For Albanian and Serbian scroll down!

ACCOMMODATION

Camping in tents with possibility to use water, electricity, toilets and bathrooms. If you don’t have a tent, let us know, we might be able to provide you with one.

Sleeping in Mountaineer House. Conditions are very basic, price is 5 EUR per night per person in bedrooms with 4-6 beds. Sheets provided, but towels not. You should bring your toiletries and other necessities.

If you are planing to stay in the camp or mountaneers house, please let us know by Thursday evening (10th of August) so we can reserve a place for you.

Contact us at brefest2017@gmail.com

FOOD 

Two vegan meals will be provided per day, which will be cooked by volunteers and will be free. However, you can support the volunteers’ efforts by symbolic donations. You are advised to bring some food with you, since there are no shops in the ski resort. The closest shop is cca 9 km far from the resort (weekend zone) and the next one is down in Brezovica village. There is also an option to eat in a motel at the ski resort.

TRANSPORT

There is no public transport that comes to Brezovica ski resort, so it will be nice if you plan to come by car and if you have free places to offer on the event to share the ride.

If you plan to come by public transport:

  • There is a direct bus from Prishtina to Brezovica at 21:00.

  • There are buses from Ferizaj/Uroševac to the village of Brezovica at 7:00, 12:00, 15:00 and 19:00.

  • There are minivans from Prizren to Brezovica at 7:15, 10:00, 14:25 (all days except Sundays) / they departs from the station where buses for Prevalla usually stays
  • From Belgrade you can take direct bus to Brezovica, everyday at 14:00
  • From Skopje there are buses to Ferizaj/Uroševac almost every hour

You can try hitchhiking from Brezovica village to the ski center. You can also contact us and we can try to arrange something with local people. Just let us know.

Contact us at brefest2017@gmail.com

____________________________________________________________________________________________

BREfest – akomodimi, ushqimi & transporti

 

AKOMODIMI

Kamping në tenda – me mundësi të përdorimit të ujit, rrymës, WC-s dhe banjove.
Nëse nuk keni tendë na tregoni, ndoshta mundemi me ju siguru një.

Nata për person në Mountaineer House është 5€. Kushte bazike, një dhomë gjumi zë 4-6 persona. Çarçafë ka por nuk ka peshqir. Ju duhet të merrni  shampon dhe artikujt tjerë për nevoja personale.

Ju lutem na informoni deri të Ejnten (10 Gusht) në mbrëmje, nëse planifikoni të qëndroni në kamp ose Mountaneers House në mënyrë që t’ju rezervojmë vendet.

Kontakti brefest2017@gmail.com

USHQIMI

Vullnetarët do të përgatisin ushqimi vegan dy here në ditë, ushqim i cili do të jetë falas por donacionet janë të mirëseardhuna. Ju sugjerojmë të merrni ushqim me vete meqë nuk ka shumë dyqane tek qendra e skijimit. Dyqani më i afërt është diku 5 km larg qendrës së skijimit, dhe një tjetër poshtë në fshatin Brezovicë.
Një mundësi tjetër për uqshim është edhe moteli tek qendra e skijimit.

TRANSPORTI

Nuk ka transport publik i cili vije te vendskijimi. Kështu që nëse mendoni me ardh me veturë edhe keni vende të lira, do të ishte mirë ta ndani udhëtimin me të tjerët.
Nëse planifikoni me ardhë me transport publik:

  • Është një autobus dirket i cili vjen prej Prishtinës deri në Brezovicë në ora 21:00
  • Ka autobus prej Ferizajit deri në Brezovicë në ora: 07:00, 12:00, 15:00 dhe 19:00.
  • Ka kombi nga Prizreni për në Brezovicë në orën 7:15, 10:00, 14:25 (të gjitha ditët përveç të dielave) / kombit nisen nga stacioni ku zakonisht qëndrojnë autobusët për Prevallën.
  • Nga Beogradi ju mund të merrni autobus direkt në Brezovicë, çdo ditë në orën 14:00.
  • Nga Shkupi ka autobusë për në Ferizaj pothuajse çdo orë.

Mundeni me provu me autostop/hitchhike prej fshatit deri te qendra e skijimit. Gjithashtu mundei me na kontaktu neve, ndoshta mundemi me ju ba zgjidhje me dikë nga banorët lokal. Na shkruani.

Kontakti brefest2017@gmail.com

___________________________________________________________________________________________

Srpski uskoro

 

Advertisements